Warning: Attempt to read property "post_type" on null in /home/www/tancerova.cz/www/tancerova.cz/wp-content/plugins/modern-events-calendar-lite/app/libraries/main.php on line 3440
Adéla Tancerová - kurzy a terapie, které mění život - Adéla Tancerová

Adéla Tancerová

KURZY A TERAPIE, KTERÉ MĚNÍ ŽIVOT

Adéla Tancerová

KURZY A TERAPIE, KTERÉ MĚNÍ ŽIVOT

Provedu tě zákoutími duše k vnitřnímu klidu a síle

 

Objev své schopnosti, možnosti i směr

Tancerova pruvodkyne

Občas to zažíváme každý

V životě přicházejí období, kdy nám je těžko. Cítíme se zamotaní a často i bezradní. Hledáme, kudy z toho ven. Ale i když víme jak.. v té konkrétní situaci nejsme schopni reagovat jinak. To se ozývají naše hluboká vnitřní zranění, která jsou ukrytá v podvědomí. Proto je tak těžké se s nimi vypořádat. S mojí pomocí to dokážete. Každý problém má řešení.

Můžete za mnou přijít s čímkoliv. Nic není tabu! A zároveň vše, co si povíme, zůstává vaším soukromím. Můžete se mi svěřit i s největším selháním či trápením a budete plně přijati. Dobře vím, jak život tvoří různé situace a že každý důsledek má i své příčiny.

Mohu vám pomoci rozmotat váš příběh, oddělit podstatné od nepodstatného a to bolavé ošetřit tak, aby vám to znovu nevstupovalo do života.

Naše společná práce vám přináší úlevu, vnitřní klid i sílu, protože již víte kudy a jak dál.

Jak spolu můžeme pracovat?

Stručný přehled mých individuálních služeb. Pochybujete-li nad výběrem, ráda vám poradím.

transformační terapie Adéla Tancerová

Aktivní terapie

V terapii se dotýkáme hlubokých či palčivých zranění, která se nám promítají do života a péčí snižujeme jejich vliv.

~ Více o terapii ~

transformační terapie Adéla Tancerová

Konzultace

Nic není tak horké, jak na první pohled vypadá. Společně s porozuměním nahlédneme, jak se můžete cítit lépe.

~ Více o konzultacích ~

transformační terapie Adéla Tancerová

Bachovy esence

Pomáhají nám zpracovat těžká období, přinášejí vnitřní zklidnění a podporují v obnově duševních sil.

~ Více o Bachovkách ~

Konzultace ZDARMA

Využij konzultaci zdarma a zjisti, kudy se může tvůj život ubírat

Souzníme spolu?

Zaměřuji se na práci s prvotním traumatem a rodovými vzorci. Když se podíváte na svůj život, zjistíte, že podvědomě žijete to, co již ve vaší rodině bylo. Buď opakujete stejný model, nebo se snažíte vymanit opakem. Ale ani jedno dlouhodobě nefunguje.

Pokud je pro vás důležité být tvůrcem svého života, budete spokojeni. Ať ve svém životě prožíváte cokoliv, povedu vás k otázce: „Čím si to, co žiji, tvořím?“ Protože to, co tvoříme je jediné, co skutečně můžeme i ovlivnit.

Moje schopnost podpořit vás v přepisu limbického otisku je velmi silná. PROTO JE DŮLEŽITÉ, ABYSTE TO, CO SPOLU UDĚLÁME, MYSLELI VÁŽNĚ. Toto vám zaručuje rychlý posun. Ale zároveň vás to zavazuje k této vnitřní práci.

epigenetika Adéla Tancerová

Nejbližší kurzy

Vyberte si svůj kurz, který vás zajímá. Kurzy plné bezpečného prostoru, sebepoznání a praktických informací.

Nebyla nalezena žádná událost!
Načíst více

Proč jet na kurz?

Vytvořila jsem pro vás sebezkušenostní kurzy na nejčastější témata, na která během individuálních setkání narážíme. Výhodou kurzu je, že s daným tématem pobudete intenzivně delší dobu. Máte prostor ho poznávat z různých úhlů pohledu,  objevovat a samozřejmě i transformovat svoje slabá místa. Zároveň máme možnost pracovat jak na úrovni mentální, tak duševní i tělesné. Tudíž je vaše proměna komplexní.

Účastníci si chválí bezpečné podporující prostředí, ve kterém se vše odehrává a také je úlevné vidět, že v tom nejsme sami. Že stejné téma řeší další lidé. Skupina se skládá naprosto geniálně. Na druhých problematická místa vidíme vždy mnohem snáz.

Reference

Co o mé práci říkají klienti:

Petra reference

Karaien Fae

tvůrkyně šperků, zpěvačka

 

Děkuji Adélce za její vedení, přesné a jasné vhledy, velkou citlivost a podporu a zároveň za to, že mě směruje k tomu sama před sebou neutíkat 😁 Neopakuje žádné generické ezoplky, naopak – její rady jsou naprosto konkrétní a do puntíku, což je v dnešní době vzácnost. Terapii s ní mohu jen a jen doporučit a už se těším na další ❤

Petra reference

Martina Hyndráková

markeťačka, koučka, bussinesmanka

 

Adélka je přímá, věcná, pravdivá. A maximálně empatická. Nepotřebuje žádné šablony postupů, Symbolon sloužil jako vizuální opora spíše pro mne. Tak rychlou cestu ke kořeni problému jsem ještě nezažila. Podstatné je i to, že jsem pochopila a přijala cestu, kudy z toho všeho ven, a mohu pokračovat sama. S pocitem, že kdyby bylo třeba, mám o koho se opřít. Mimochodem, to celé se dělo online.

Petra reference

Petra Janová

průvodkyně zdravou výživou

 

Adélka mi již několikrát svým nacítěním, hlubokými vhledy, cennými radami, rozuzlením situací, ve kterých jsem se ocitla, doslova pomohla vstát ze země a postavit se znovu na vlastní nohy ve větší síle, důvěře v sebe a v život. Nesmírně si vážím její nekompromisní a přitom laskavé upřímnosti a daru nahlédnout tam, kam sami nevidíme.

ADÉLA TANCEROVÁ

Kdo jsem

Stojím nohama pevně na zemi a kladu důraz na náš všední život. Cokoliv dělám, je prodchnuto záměrem: „Poznej sebe, svá omezení, která sis vytvořila či převzala z rodu, proměň je do podoby, která je s tebou v souladu a uveď je do praxe svého každodenního života.

Mé zkušenosti, výcvik, praxe

20 let zkušeností

Osobnímu rozvoji se věnuji již 20 let. Tou trnitou cestou, kterou teď jdeš ty, jsem musela projít i já.

I já jsem tápala

Začínala jsem jako „hodná holka“, která neví, kým je. Odpojená od sebe, s pocitem, že nikam nepatřím.

Rodina je moje kotva

Dnes jsem mámou tří dětí, s manželem jsme spolu již 18 let. Žiji v reálném životě a vše, co předávám, ve svém životě také praktikuji.

Mám porozumění

Ať je ve tvé minulosti či přítomnosti cokoliv, soucítím s tebou, jsi u mě přijatá a dostaneš veliký díl podpory i inspirace, jak to změnit.

Kouzlo Symbolonu

Karty Symbolon mě provázejí od samotných začátků. Pracují s naším podvědomím, nastaví ti pravdivé zrcadlo, a i když nemáš rozvinutou intuici, budou s tebou hovořit.

Nauč se s kartami pracovat a porozumět jejich sdělení. Vlastní balíček karet nepotřebuješ! Mám pro tebe připravenou jejich elektronickou verzi. Přihlas se k minikurzu zdarma a podpoř svou vnitřní stabilitu a spokojenost.

Prociť a uvolni své emoce pomocí karetního výkladu.

Ztratili jste se sami sobě?

Propojím vás zpět se sebou a vnesu do vašeho života jasno.

Je velmi úlevné pochopit, co a proč prožívám a jakými kroky to mohu změnit

Necítíš se ve svém životě dobře? Snažíš se zorientovat v toku informací, ale k výsledku to nevede. Pomalu ti dochází, že mezi všemi povinnostmi a očekávaními druhých ses ztratila sama sobě. Během naší společné práce vneseme do tvého životního příběhu jasno. Svými dovednostmi posiluji tvou schopnost poradit si se všemi výzvami, které život přináší.

N

Vzorce z minulosti nad tebou přestanou mít moc.

N

Vnitřně se ti uleví a zklidníš se.

N

Získáš sebevědomí a návod, jak pokračovat dál.

Nejčastější otázky

To, co se při našich setkáních odehrává, je za hranicemi běžného chápání světa. Zároveň je však každá část velmi bezpečná a má svou logiku.

Nevím přesně v čem je problém. Vadí to?

Je naprosto v pořádku, že není jasné, kde je takříkajíc zakopaný pes. Od toho tu jsem já. Vyslechnu vás a cílenými otázkami začne vyplouvat, kde to drhne a odkud pro vás bude nejužitečnější zápletku rozmotávat.

Konzultace nebo terapie?

Během terapie pracujeme v hlubinách podvědomí. Pomocí příběhu a volné asociace se nám odkrývá, proč ve svém životě žijete to, co žijete. V rámci terapie pracujeme i s přepisem limbického otisku. Hodí se pro situace, kdy jsme zacyklení v určitém vzorci chování.

Konzultace je vhodná kdykoliv a pro kohokoliv. Na mentální úrovni nahlížíme na to, co prožíváte. Vyslechnu vás a nabídnu nový pohled na věc. I tato forma spolupráce je velmi podporující. Někdy se jen ujistíte, že „jdete správně“, jindy vás pomůže nasměrovat tak, abyste se cítili dobře.

Bachovy esence jsou vhodné pro kohokoliv. Zvláště je oceňují citliví/vnímaví lidé. Výborně doplňují terapii, konzultaci či téma z kurzu a podporují vás v „usazení“ nového naladění do každodenního života.

Pokud i tak váháte, nejlépe se objednejte na nezávazné on-line setkání, kde se domluvíme na tom, co vás nejvíce podpoří.

Jsou pro mne tyto služby vhodné?

Protože terapie pracuje s podvědomím, je vhodná pro každého psychicky zdravého člověka. Nemusíš nic umět, ani mít zkušenosti s podobným druhem terapií, vším tě provedu a vše předem vysvětlím.

Jediné, co potřebujete, je vnitřní ochota nahlédnout, čím si vytváříte danou situaci či nemoc v životě. To vy sami jsi zdrojem svých obtíží i síly je změnit.

Pokud jste v péči psychologa či psychiatra, prosím, informuj mě o této skutečnosti. Individuálně se domluvíme na možnostech a způsobech spolupráce. Obvykle začínáme konzultací, která je vhodná pro kohokoliv.

V jakých intervalech probíhají jednotlivá setkání?

Pro Aktivní terapii je vhodný mezi setkáními 1-2 měsíční odstup. Tento druh terapie se odehrává ve velkých hloubkách, s energetickým přepisem, proto je vhodné dát si čas na integraci nových vzorců do každodenního života.

Pro konzultace toto omezení neplatí a záleží jen na tvých potřebách.

Jak se mohu objednat?

Možností je hned několik. Ideální je forma objednávky přes formulář zde na stránkách. Vhodný termín setkání si vybereš ze zveřejněné nabídky na https://www.reservio.cz/b/adela-tancerova, nebo je možné individuálně domluvit i jiný nezveřejněný termín.

Pro dotazy či objednání můžeš využít i formulář níže. Nebo mi napsat na email adela@tancerova.cz. Také je možné mi zavolat. Pokud to neberu, ozvu se v nejbližším možném čase.

Jednou ze svižných možností je i kontakt přes messenger či whatsapp.

Pochybuji o možnostech on-line terapie. Opravdu funguje?

Energie nemá hranice. Na stovkách hodin terapií, kterými jsem klienty provedla, je mnohokrát ozkoušeno, že to funguje úplně stejně, jako bychom se setkali osobně. Doma si uděláte pohodlné a bezpečné místo. Zajistíte, aby vás nikdo nerušil a potom již spolu kloužeme do hlubin vaší duše. Celou dobu jsem napojená, jsem v příběhu s vámi a je úplně jedno, jestli jsme spolu fyzicky, přes obrazovku, nebo jen zvuk. Dovedu vás tam. A potom opět ven. S důvěrou se můžete svěřit do mých rukou. Máte-li i tak pochybnosti, objednejte si se mnou nezávaznou konzultaci a teprve potom se rozhodněte.

Co když onemocním?

Říkám, že mám takovou dohodu s vesmírem, že se setkávám se správnými lidmi, na správném místě a ve správném čase. Proto jsem uvolněná i v situacích, kdy vnější okolnosti zasáhnou do naplánované schůzky. Prostě ji přesuneme na později a duši dáme prostor, aby se na to významné odhalení připravila.

Existují nějaké překážky naší spolupráce?

Moje babička říkala: „Není člověk ten, aby se zavděčil všem.“ A je to velká pravda. Proto umožňuji nezávazné konzultace, kde velmi rychle poznáme, jestli si „sedíme“, zda vám dává smysl to, co říkám a dělám a celkově je mezi námi sympatická rezonance. Terapie probíhá ve velké hloubce a proto považuji za důležité, aby naše energie pasovaly.

Obvykle mé schopnosti oceňují lidé, kteří se nebojí pohlédnout pravdě do tváře a přiznat si, že občas sami sobě škodí. Mými přednostmi jsou velká hloubka, jasnost a přímočarost.

Naopak společnou řeč nenajdeme, pokud raději poukazujete na druhé a považujete je za viníky svých potíží. Samozřejmě i tak vás mohu vyslechnout, poradit praktické kroky, ale nevyužijete můj největší talent „tnout do živého“.

Konzultace ZDARMA

Využij konzultaci zdarma a zjisti, kudy se může tvůj život ubírat

Rychlá zpráva

Pro dotaz či objednání mě můžeš kontaktovat na telefonu

+420 602 205 396

Možná se cítíš nejistě a váháš, zda zvolit tento druh pomoci.

Napiš mi, co tě trápí